KURSUSLEDER

Stifter af Center for Compassion - Nanja Holland Hansen

Nanja Holland Hansen

Stifter af Center for Compassion, Certificeret CCT underviser fra Stanford University. Autoriseret psykolog i Danmark og USA.

Nanja Holland Hansen, M.C., Cand.psyk.aut., LPCC, NCC

Nanja har bachelor i Psykologi fra University of Illinois Urbana-Champaign (Bachelor of Science (BS), og en Kandidat i Psykologi fra Arizona State University (Master of Counseling (MC).

Hun har skrevet adskillige artikler og bog-kapitler om de historiske og nuværende tendenser, trends og udviklinger i rådgivning og psykoterapi i Danmark. Nanja er autoriseret psykolog godkendt af Psykolognævnet og LPCC (Licensed Professional Clinical Counselor) godkendt af Board of Behavioral Sciences (BBS) i Californien, USA.


Nanja er sprogligt flydende i dansk og engelsk.

Før Nanja kom tilbage til Danmark i 2016 efter 6 år i Palo Alto, Californien, var hun ansat på Stanford University Faculty Staff Help Center. Hun har taget sin træning/uddannelse som Compassion Cultivation Training lærer på Center for Compassion Altruism Research and Education (CCARE) på Stanford University og er certificeret CCT lærer.

Oprindeligt blev hun interesseret i compassion gennem sit arbejde som psykolog, idet hun ofte havde at gøre med mennesker, som var særdeles selvkritiske og som ofte havde svært ved at udvikle compassion for sig selv.

I forsøget på at finde forskellige veje ind i, hvordan hun kunne udforske dette sammen med sine klienter, blev Nanja ført på sporet af begrebet compassion; medfølelse for en selv og for andre og ønsket om at lindre den smerte, der måtte være, herunder forskellige sæt af færdigheder, der kan implementeres i denne udforskning


Hun finder stor glæde, nysgerrighed og styrke ved at undervise CCT kurset, og hun er til stadighed i gang med at udforske og lære mest muligt om de mange forskellige facetter af compassion.

Nanja underviser compassion cultivation training kurset i København og Aarhus gennem Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet, Klinisk Institut. Hun  udbyder også foredrag og workshops i compassion og compassion træning og tilbyder individuel terapi. Nanja har skrevet en bog om compassion, som bliver udgivet af Psykiatri Fonden ultimo september 2017, ligesom hun påbegynder forskning i CCT kurset som en intervention til pårørende af psykisk syge gennem et Ph.d. projekt ved Aarhus Universitet, Health.